Νέος Κύκλος Εξετάσεων 29.09.17 Διεκδικήστε Υποτροφιές

εξετασεις β κυκλος

Η Διεύθυνση της Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου προχωρά σε μία σημαντική πρωτοβουλία. Προσφέρει υποτροφίες σε νέους σπουδαστές προκειμένου να τους δώσει την ευκαιρία να ακολουθήσουν τα όνειρά τους σε δύσκολες εποχές. 
Προσφέρει μερική υποτροφία σε όλους τους επιτυχόντες των εισαγωγικών εξετάσεων της Σχολής, διαμορφώνοντας τα μηνιαία δίδακτρα των σπουδών τους στα 150 ευρώ ενώ ο υποψήφιος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβει υποτροφία που θα καλύπτει το σύνολο των διδάκτρων του έτους 2017-2018.
Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί νέος κύκλος εξετάσεων για τους υποψήφιους σπουδαστές στη Δραματική Σχολή Σχολή.
Οι εισαγωγικές εξετάσεις για τους υποψήφιους σπουδαστές του πρώτου έτους θα διεξαχθούν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ στο κτίριο του Πειραϊκού Συνδέσμου (Καραΐσκου 104 και Σωτήρος, Πειραιάς) στο θέατρο της σχολής (2ος όροφος).
Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα ακόλουθα:
1) Ένα μονόλογο της επιλογής τους (από το αρχαίο δράμα, το κλασικό ή το σύγχρονο ρεπερτόριο)
2) Απόδοση του κειμένου, που θα δοθεί στους υποψήφιους, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Επιτροπής
3) Απαγγελία ενός ποιήματος
4) Ένα τραγούδι της επιλογής των υποψηφίων.

Αιτήσεις καθημερινά, 10.00-20.00, στη γραμματεία της Σχολής καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: peirdramaschool@hotmail.com

Μοιραστείτε το: